Een Uitje Naar De Baby Spa: Wat Je Moet Weten - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Published Jun 17, 22
6 min read

Baby Spa: Ultieme Ontspanning Voor Je Kleine En Jou - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Behandelingen. Babyspa, Babyrescue, Babymassage ... - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beArrangementen & Tarieven - Welkom Bij Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

Af en toe een dagje naar een wellnesscentrum kan wonderen doen. Jezelf lekker in de watten laten leggen, een massage, een beetje dobberen… Maar wist je dat je baby ook kan genieten van de baby spa? Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en hier lees je waarom je zeker een keer langs moet gaan met je kleintje.

Tijdens het floaten blijft hij drijven dankzij een speciale zwemring die om zijn nekje zit: een baby float. Het floaten zorgt ervoor dat je kleine totaal kan ontspannen. Reken maar dat jij ook geniet als je je kindje zo ziet genieten! Lekker bonden met je baby Een bezoekje aan de baby spa geeft je de mogelijkheid om je baby lekker te vertroetelen.

Ook kan je bij veel baby spa’s terecht voor babymassage. Door het huid-op-huidcontact groeien jij en je baby aan jullie band. Hoe, wat, waar? Je kindje is al welkom in de baby spa als hij een paar weken oud is. Voorwaarde is wel dat hij zijn navelstompje kwijt is. Zo voorkom je infecties.

Baby Floaten Bij Ons Klein Geluk - Baby Spa Met Je Vriendje - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Baby Spa - Eerste Baby Spa Regio Herentals - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beFijn Genieten Met Je Baby Bij Baby Spa En Wellness - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

De kans is groot dat hij dan te lang wordt om goed te kunnen dobberen in de mini-jacuzzi. Baby spa’s vind je door het hele land. Een uurtje pamperen kost gemiddeld zo’n €60. Vaak kan je voor extra opties kiezen, zoals een baby yoga-sessie of een massagecursus. Onder begeleiding van een professional leer je de fijne kneepjes van het babymassage-vak. baby spa.

Een zwemring kan bijvoorbeeld een vals gevoel van veiligheid geven, waardoor je aandacht kan verslappen. baby spa. Het risico op verdrinking wordt hierdoor groter. Blijf dus altijd in de buurt van je baby en let goed op of hij zich prettig voelt. Een home made baby spa Tover je liever je eigen huis om in een baby spa? Dat kan! Haal bijvoorbeeld een natuurlijke massageolie zonder parfum in huis en geef je baby een fijne massage.

Wedden dat hij na zo’n pamper-sessie helemaal zen is? .

Veel Gestelde Vragen - Baby Spa Samen - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Voor wie is Bambini Baby Spa geschikt? Bambini Baby Spa is geschikt voor Er zijn verschillende maten nekringen en een chest float voor de wat oudere baby's. Doordat ik - en ben van beroep, ben ik gespecialiseerd in , en of die een hebben gehad bij de bevalling. Op elke situatie pas ik mijn handelen en benadering aan en voor al deze baby's is er een op .

Beauty Relax & Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa By Precho - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Twijfel je of jouw baby een spa sessie aan zou kunnen? Neem dan met mij op, ik geef je er graag advies over! Ook op kan ik door mijn achtergrond meedenken en adviezen geven over de situatie van de baby of door verwijzen naar een arts..

Hoeveel sessies zijn aangewezen om te volgen? Dit kan je volledig zelf bepalen. Voor elke baby is een nieuwe ervaring even wennen en geeft het veel prikkels. Hij of zij zal bij de eerste sessie al goed kunnen genieten, maar een duidelijk verschil is er vanaf 2-3 sessies. De meeste ouders komen om de 2 weken terug tot hun baby een 12 maanden is.

Baby Spa - Hydrotherapie - Relaxatie - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Baby Spa In Antwerpen! Voor Een Dagje Wellness Met Baby! - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa, Wellness Voor De Allerkleinsten - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Zij hebben nog een korte wakkertijd en hebben dan iets meer energie. Je baby kan best een 20-30 minuten voor een sessie eten. Een hongerig babytje zal minder kunnen genieten van het floaten en de massage. Ook is het belangrijk om geen slaapjes over te slaan. Als je baby vermoeid is raakt hij/zij gemakkelijker overstuur.

Via deze oprit bereik je de baby spa, hier zijn parkeerplaatsen voorzien voor 2 wagens. In de straat is overdag ook altijd zeer makkelijk parking te vinden. Wat is hydrotherapie? Hydrotherapie of floaten is een unieke manier voor je baby om zich door middel van een gecertificeerde nekring volledig vrij en gewichtloos te bewegen in het warme water van de baby spa.

Mogen er foto’s of filmpjes gemaakt worden? Natuurlijk mag je foto's maken, maar probeer vooral te genieten van de sessie en bonding-time met je baby. We vragen wel om uitsluitend foto's van je eigen baby te maken en niet van andere baby's of hun ouders. Zo proberen we de privacy van iedereen te garanderen.

Babyspa Antwerpen - Laat Jouw Baby Genieten Bij Ons In - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Dit ook om de rust te bewaren, voor ouders en baby. Wat moet je meebrengen? Je neemt mee wat je anders zou meenemen in je luiertas. Extra luiers, reservekleedjes, en eventueel flesvoeding indien uw baby flesvoeding krijgt. Baby’s hebben na een baby spa sessie over het algemeen veel honger, je kan hiervoor gebruik maken van onze lounge om voeding te geven en even na te genieten (baby spa).

Zo hebben we de tijd om de vorige sessie rustig af te sluiten, de badjes te reinigen en het nodige te voorzien voor de volgende sessie. Vanaf en tot welke leeftijd kan je met je baby naar de babyspa? Vanaf 14 dagen tot 7-8 maanden met de neckfloat. Na 8 maanden wordt je baby vaak te groot en kan hij/zij zelfs proberen staan en zich afzetten in het badje.

Zo kan je baby veel langer komen genieten van de babyspa! Als je baby prematuur geboren is (contactformulier! Wordt het bad na elke sessie gereinigd? Het water wordt per baby per sessie vervangen.

Ons Klein Geluk Opende De Eerste Baby Spa Van Herentals - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Hoe werkt een cadeaubon? Bij het kopen van een cadeaubon ontvang je per e-mail een bevestiging van uw aankoop. Wij maken een altijd mooi cadeautje van onze bonnen. Dit kan per post verstuurd worden en duurt een 3-5 werkdagen. Een verpakte cadeaubon kan ook op afspraak worden afgehaald in onze baby spa.

De cadeaubon heeft een unieke code, die vul je bij het boeken van een afspraak in bij "kortingscode". Hoe werkt een 3/ 5 beurtenkaart? Je kan je 3- en 5 beurtenkaart aankopen via tabblad "cadeaubon". Hoe meer sessies je volgt met je kindje hoe meer hij of zij zal kunnen genieten van deze ervaring en daarbij alle voordelen.

Wat met vaccinaties of een zieke baby? Wanneer je baby gevaccineerd is raden we aan om de eerste 72 uur volgend op het vaccin niet naar de baby spa te komen. Dit is ook van toepassing op babytjes die koorts hebben, hoesten, grieperig zijn, etc... Dit uit voorzorg om de andere baby's die aanwezig zijn niet ziek te maken.

Blog #24 Een Bezoekje Aan De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Is je baby plots ziek? Zie hieronder voor ons annuleringsbeleid. Wat is het annuleringsbeleid? Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen tot op voorhand. Dit kan je doen via de link in je bevestigingsmail. Vind je deze niet terug? Kijk dan zeker eens bij je spam. Indien je je afspraak annuleert via instagram, of e-mail kan het zijn dat we dit niet tijdig hebben gezien.

Na tijdige annulatie ontvang je van ons een tegoedbon voor het volledige bedrag. Deze is 1 jaar geldig en kan u gebruiken om een nieuwe afspraak te maken. De bijgevoegde code vul je bij het afrekenen in bij kortingscode. Als je binnen de voor aanvang van je afspraak wil annuleren kan dit enkel met een geldige reden - baby spa.

Navigation

Home